Kluwer Accountancy Nieuws

HomeActueel › Accountancymarkt › Vier nieuwe leden coöperatie Meeuwsen Ten Hoopen

Vier nieuwe leden coöperatie Meeuwsen Ten Hoopen

17-12-2010 09:55 Meeuwsen Ten Hoopen

Meeuwsen Ten Hoopen registeraccountants/belastingadviseurs is per 1 januari 2011 een coöperatie. Naast de aandeelhouders in de huidige...

Meeuwsen Ten Hoopen registeraccountants/belastingadviseurs is per 1 januari 2011 een coöperatie. Naast de aandeelhouders in de huidige vennootschapstructuur, maken vier nieuwe leden deel uit van de coöperatie: drs. Erik-Jan Hennis RA, drs. Harold Klein Swormink RA, mr. Richard van Maarseveen en mr. Simon Schuitema. Mr. Paul Frijlink treedt per 1 januari terug als aandeelhouder. Het aantal leden komt hiermee op 25.

Erik-Jan Hennis  (44), sinds 2005 werkzaam bij Meeuwsen Ten Hoopen, zette binnen het kantoor de corporate finance afdeling op. Sinds 2006 is hij als directeur Corporate Finance verantwoordelijk voor alle activiteiten op dat terrein. Zowel binnen het bedrijfsleven als bij andere accountantskantoren heeft hij in dit vakgebied ruim dertien jaar ervaring.

 

Harold Klein Swormink (45) is sinds de samenvoeging van de vestigingen Barneveld en Hoevelaken eind 2009, als vestigingsdirecteur verantwoordelijk voor de vestiging Amersfoort. Sinds zijn indiensttreding in 2006 was hij al directeur van de vestiging Barneveld.

 

Simon Schuitema en Richard van Maarseveen zijn beide werkzaam als belastingadviseur op de vestiging in Bussum. Van Maarseveen (45) kwam na jaren als belastingadviseur bij diverse gerenommeerde kantoren gewerkt te hebben, in 2003 naar Meeuwsen Ten Hoopen ter versterking van de Bussumse vestiging. Schuitema (44) volgde twee jaar later. Ook hij was al eerder bij andere grote kantoren als fiscalist werkzaam.

Paul Frijlink (58), momenteel belastingadviseur op de vestigingen Emmeloord en Hilversum, treedt per 1 januari a.s. terug als aandeelhouder. Frijlink blijft de komende jaren nog gedeeltelijk werkzaam voor het kantoor.

 

 

Erik-Jan Hennis

 

 

Harold Klein Swormink

 

 

Simon Schuitema

 

 

Richard van Maarseveen

 

 

Paul Frijlink

08-09-2010

Meeuwsen Ten Hoopen neemt Bussumse Watertoren in gebruik

01-09-2010

Meeuwsen Ten Hoopen implementeert software UNIT4 ter voorbereiding op SBR

30-08-2010

Meeuwsen Ten Hoopen Steenwijk verhuisd naar nieuw kantoor

03-06-2010

Omzet Meeuwsen Ten Hoopen in 2009 ruim 5% omhoog

03-05-2010

Meeuwsen Ten Hoopen bestaat 60 jaar

Meer items (1-5 van 14)

Reageer 

Wilt u reageren, vul dan de onderstaande velden in. Uw e-mailadres wordt niet op onze website weergegeven.

Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht

Peiling

De invoering van een beroepseed voor accountants is:


Gratis nieuwsbrief
3x per week het laatste nieuws in uw mailbox!

Volg Accountancynieuws! 

  
   

Accountancy Nieuws is een product van Kluwer - © www.accountancynieuws.nl